Diensten

Zoals elders op de website vermeld, staat veiligheid voorop bij EMG. Daarnaast is geen opdracht te gek voor ons.

Wij zorgen dat iedere plek bereikbaar is tijdens uw werkzaamheden. U kunt zich hierdoor volledig richten op uw werkzaamheden. De specialiteit van EMG is het ontzorgen van de klant, door het monteren van steigers.

Materialen

EMG werkt met Duitse kwaliteitsmaterialen voor de volgende producten:

Gevelsteiger

Layher

Gevelsteiger

De gevelsteiger is de steiger die voor bijna alle soorten werkzaamheden toepasbaar is, en voor meerdere werkzaamheden tegelijkertijd. Vrijwel iedere plek is bereikbaar te maken met dit type steiger. De medewerkers van EMG hebben ruime ervaring in de montage van dit type steiger en geen project is voor hen onmogelijk.

Allround steigers

Layher

Allround steigers

De allround steiger is een vergelijkbare steiger als de gevelsteiger. Echter kan dit type steiger door zijn materiaal en constructie een veel grotere gewichtsbelasting aan. Hierdoor is de allround steiger voor grotere projecten geschikt.

Wilt u weten welk type steiger geschikt is voor uw werkzaamheden, dan adviseren wij u hierin graag.

Rolsteigers

Alltec

Rolsteigers

De rolsteiger is een van de meest gebruikte type steigers. Ideaal voor kort lopende projecten of eenvoudige klussen. U kunt zich dus een hoop werk besparen door te kiezen voor dit type steiger. De rolsteiger is te verkrijgen in vele formaten en uitvoeringen. EMG adviseert u graag welk type het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

Schoorsteensteigers

Layher

Schoorsteensteigers

Werkzaamheden aan daken en schoorstenen vragen om een totaal andere benadering in verband met de belasting van de dakbedekking. Voor deze werkzaamheden kan de schoorsteensteiger uitkomst bieden.

Hangsteigers

Layher of Alltec

Hangsteigers

Voor klussen op hoogte is het vaak niet nodig, of mogelijk, om een steiger vanaf de grond op te bouwen. Ideaal voor deze klussen is de hangsteiger. Afhankelijk van de draagkracht van het dak kan er een hangsteiger worden gemonteerd. Indien gewenst kan er gekozen worden voor een verrolbaar type hangsteiger.

Bijzondere steigers


Bijzondere steigers

Voor EMG zijn er geen verrassingen meer op het gebied van steigers. Door de jarenlange ervaring van ons team, zal er altijd een oplossing gevonden worden voor iedere situatie. Wij zien een ‘niet-standaard’ situatie als een uitdaging om een passende oplossing te vinden, geheel naar wens van de klant.

Toegankelijkheid

Layher of Alltec

Toegankelijkheid

Om er voor te zorgen dat u, of uw personeel, zich veilig kan verplaatsen met zwaar materiaal beschikt EMG over diverse trappenhuizen. Uiteraard kunnen deze ook gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals een tijdelijke oplossing of bij evenementen.

  • Toegankelijkheid

Anti inklimbeveiliging


Anti inklimbeveiliging

Om te voorkomen dat er zich situaties of ongevallen voordoen die uw werkzaamheden kunnen stagneren, kijkt EMG altijd naar mogelijkheden om te voorkomen dat onbevoegden zich toegang verschaffen tot de steigers, uw werkplek. EMG werkt door heel het land en dus ook veel in drukbevolkte gebieden, zoals de binnenstad van grote steden als Amsterdam en Den Haag. In de loop der jaren heeft EMG, door ervaringen uit de praktijk, diverse inklimbeveiligingen ontwikkeld.

  • Steiger met anti inklimbeveiliging

Afscherming

Argos

Afscherming

De wisselende weersomstandigheden, die het Nederlandse klimaat met zich meebrengt, kunnen invloed hebben op de voortgang van uw werkzaamheden. Dit kan ingecalculeerd of voorkomen worden. Het weer blijft echter een onberekenbare factor. EMG beschikt over diverse materialen die de weersinvloeden op uw werkzaamheden tot een minimum beperken. Zo kan een steiger worden voorzien van steigernetten met een afsluitingspercentage van 50% of 90%. Ook zijn er diverse andere afschermingsmogelijkheden. EMG adviseert u graag over deze mogelijkheden.

Dakafscherming

Layher

Dakafscherming

Zoals beschreven zijn er diverse soorten afschermingen. Een daarvan is de dakafscherming. Gezien de ruime ervaring, die EMG heeft met de montage van deze afscherming, willen wij dit type afzonderlijk benoemen.