Werkwijze

Steigers huren werkwijze

  • Mail uw gegevens (naam / adres / steiger voor voorgevel, achtergevel, zijgevel of hele pand / soort werkzaamheden die verricht worden / datum dat steigers nodig zijn) naar info@emgsteigers.nl
  • Of: Vul dit formulier in.
  • Of: Bel met 0299 – 606 680 of 06 – 53361192.

Wij komen de situatie opnemen, zodat wij u precies kunnen adviseren welke steigers nodig zijn voor de desbetreffende werkzaamheden.

Vervolgens stellen wij de offerte samen.

Na goedkeuring van de offerte en de precieze datum dat u de steigers nodig heeft komen wij de steigers monteren. Als de werkzaamheden klaar zijn komen wij de steigers weer demonteren.

Na de werkzaamheden worden de boorgaten, noodzakelijk voor verankering, hersteld en in de oude staat teruggebracht.

VCA logoVCA gecertificeerd

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must en dat wordt bereikt met stabiel en eerlijk ondernemen op basis van continuïteit. Het werkterrein is landelijk dekkend. EMG Steigerverhuur en Montage is uiteraard TÜV gecertificeerd, omdat zij voldoet aan veiligheid en kwaliteit. Tevens is al het personeel VCA gecertificeerd en zijn alle monteurs minimaal in het bezit van een certificaat steigermonteur – A.

Veiligheid

Bij al onze werkzaamheden staat de veiligheid voor u, ons personeel en derden voorop. EMG Steigerverhuur en Montage zal in al zijn opdrachten en oplossingen altijd kiezen voor die oplossing die veiligheid garandeert. Graag vertellen wij u hier in een persoonlijk gesprek meer over.